Buurttuin Wiekslag

Samen aan de slag

Uitreiking Capels compliment

Dinsdagavond 17 maart 2015 kregen drie belangrijke buurtvrijwilligers in de ‘Buurten met Uitzicht’ een blijk van waardering voor hun grote inzet. Leo Schoonmade ontving een Capels Compliment van burgemeester Frank Koen, Sharlon Rosa kreeg het Capels Compliment van wethouder Ans Hartnagel en Wil de Vos kreeg bloemen van wethouder Eric Faassen.

De uitreiking vond plaats in Capsloc aan de Pelikaanweg bij de afronding van het project Buurten met Uitzicht. De vrijwilligers zijn al jarenlang actief in de buurten de Hoven/Wiekslag en de Hoeken.

Capels Compliment voor Sharlon Rosa

Sharlon Rosa organiseerde in december de kerstparade, die hij invulling gaf vanuit de Antilliaanse cultuur. Hij heeft zich ingezet voor het verkrijgen van financiële middelen om dit te realiseren. Ook zet hij zich in voor de buurttuin in de Wiekslag. Hij leert de bewoners hoe te planten, de grond te kiezen, de bewerking van de grond, het onderhoud en hoe te oogsten. Tijdens Burendag heeft hij een programma georganiseerd om en nabij de buurttuin. Zijn motto is ‘Samen zaaien, samen oogsten’. 

Comments are now closed for this entry

Bezoekers info

Vandaag15
Gisteren38
Deze week89
Deze maand700
Totaal56587

woensdag 22 september 2021

Kies uw taal

nlafsqarzh-TWhrentlfrdeelhtiwhiitmsmtnofaplptsrsoesswthtrukurvi